Engeguem un nou curs 2020/2021, en el que tal i com podeu observar al cartell hi ha algunes novetats. Aquest any es portaran a terme quatre activitats que de ben segur que us agradaran molt i podreu gaudir de les activitats que us tenim preparades. Així doncs us les explicarem breument perquè tingueu una idea de què significa anar a cada activitat:

Teatre. Es realitzarà un hora a la setmana de Teatre. Ho impartirà un actor professional i sempre estarà acompanyat de l’educadora social. En un inici es treballarà pel coneixement del grup i la confiança en l’espai i paulatinament es passarà a mètodes d’interpretació al mateix temps que habilitats socials i expressió no verbal/corporal. L’objectiu és sobretot la cohesió del grup i gaudir del món escènic. Durant el curs es pot plantejar la opció d’assistir a algun espectacle de l’Apropa cultura amb el grup.

Hip – Hop. Es farà una sessió setmanal d’una hora, amb una professional del camp de la dansa i, en concret, d’aquesta especialitat. En aquesta activitat es treballarà el cos, l’expressió artística i passos tècnics de Hip hop. Es comptarà amb el suport de l’educadora social per gestionar tot el que pugui passar a nivell de grup i fer possible assolir els objectius personals.

.    Activitats específicament dirigides a joves amb problemes de salut mental  

Equitació adaptada. Taller d’una hora setmanal al Maset dels Cavalls.Apropament al món dels cavalls amb la finalitat de treballar les habilitats socials i autoregulació emocional a través del contacte amb els animals. La presa de contacte amb l’animal es progressiva i es treballa des de la cura, higiene, alimentació i respecte a l’animal fins a la monta adaptada i exercicis per prendre confiança amb un mateix a través dels beneficis que comporta el contacte amb el cavall.

Club de Lectura Fàcil i Grup AUTOGESTOR. Serà un taller d’una hora i mitja a la setmana per fomentar el plaer de llegir i millorar aspectes de comprensió lectora, expressió verbal i capacitat de concentració. L’objectiu final és que els joves puguin adquirir una millora en l’aprenentatge de la lectura i la comprensió, a partir d’un grup auto-gestor capaç de treballar les incidències durant els tallers o en la quotidianitat setmanal dels participants, a nivell d’habilitats socials, com per fomentar la pertinença al grup i la seva cohesió a través de noves propostes autogestionades. 

Un cop explicades les activitats, a continuació us deixem amb el formulari de preinscripció per tal que us pugueu apuntar a aquestes. Un cop apuntats, durant el mes de setembre rebreu un correu amb la confirmació i informació rellevant per les activitats.

El formulari és el següent: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeq8dAcrFv1cQWCgY6-Yd8TLPxb-FnuRAdf4MT8fLtoWsdLlQ/viewform