Per tenir un compromís amb la Salut mental pots col·laborar amb nosaltres

Amb l’objectiu d’ajudar-nos a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen un trastorn mental i de les seves famílies, pots fer una donació al número de compte ES47 00810046 1600 0166 2767

Amb la teva ajuda podrem millorar i afavorir la rehabilitació personal, autonomia i inclusió social, laboral i comunitària de les persones que pateixen un trastorn mental i oferir diferents serveis, acolliment, assessorament i suport a les famílies, així com vetllar pels seus drets.

La teva donació es pot deduir a la declaració de Renda.

DEDUCCIONS FISCALS

Percentatge de deducció segons aportació realitzada en l’exercici que realitzis la teva declaració de la Renda i següents.
Consulta les condicions fiscals del teu lloc de residència, és possible que s’apliquin deduccions fiscals diferents.

La dissenyadora Laia Rovira Puértolas amb la marca pròpia MontCala fa una donació a l’Associació El Turó. Salut Mental.
 
El mes d’agost va tenir lloc al celler de BalMinuta (Barbenuta, Huesca) una presentació de la col·lecció NUA de la dissenyadora Laia Rovira de la marca Montcala. En aquesta desfilada va poder recaptar 620€ els quals des del primer moment havia manifestat que anirien destinats a una donació a El Turó. Salut Mental. Associació de Familiars i Amics. Entitat sense ànim de lucre i d’interès social, declarada d’Utilitat Pública, que la seva missió és millorar les condicions i qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, en especial vetllant pels seus drets.


La Laia té una vinculació molt especial amb l’entitat, ja que dinamitza un taller de moda amb les persones del servei d’inserció sociocomunitari (club social) i en moments puntuals s’ha comptat amb la seva disponibilitat per realitzar col·laboracions vàries. Així doncs, valorar la constància i dedicació que la dissenyadora posa en el seu projecte, contagiant la seva forma de veure la moda amb trets molt característics com el respecte pel medi ambient i aprofitament de les seves matèries primeres i, per altra banda, una moda lliure d’estereotips basant els dissenys amb la inclusió de tota mena de cossos i de persones.
Entrega del donatiu obtingut al Firart Solidari 2023
al Turó Salut Mental.

Aquest mes d’octubre hem rebut la visita del Dr. Josep Panella a l’associació El Turó, amb l’objectiu de rebre el donatiu recaptat amb les litografies exclusives que l’artista Antoni Vives va exposar al Firart Solidari. Aquesta iniciativa de Serveis Mèdics Penedès que pretén aprofitar el marc del Firart i la Festa Major per realitzar aquest acte, van vendre les obres a un preu de 25€ cadascuna, 10€ dels quals anaven destinats a l’Associació. Així doncs, El Turó ha rebut un donatiu de 490€ que des de l’Associació volem agrair totes les persones que ho van fer possible i per haver comptat amb nosaltres per poder rebre aquests diners.

El Turó. Salut Mental. Associació de Familiars i amics, és una entitat sense ànim de lucre i d’interès social, declarada d’Utilitat Pública, que la seva missió és millorar les condicions i qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, en especial vetllant pels seus drets. Així doncs, aquests diners aniran destinats a oferir aquestes persones unes millors condicions de vida per tal d’afavorir el seu desenvolupament personal, l’autonomia i la inclusió educativa, laboral i sociocomunitària, així com també fer prevenció i promoció de la salut mental.